Sep 12, 2007, 10:19 PM

Катарзис 

  Poetry
460 0 6
 

Катарзис


Гларуси млади изпират

сивите си камизолки

и на бриза ги простират.

А морето посивява.

Северен вятър отвява

летни тревоги и болки.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??