Nov 13, 2013, 8:59 PM

Катеричка 

  Poetry » For kids
479 0 1

           Катеричка

 

Там, на горската поляна

ние бяхме с тати, с мама,

тя дойде при нас самичка,

там от близката горичка,

катеричка рунтавелка

с чернички очи ни стрелка,

бавно, бавно стъпва тя

по полянката с цветя!

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??