Не всеки ден завършва с облаци на залез –
акорд на арфа във вълшебници ръце!
Които с палец, среден, показалец
Редят мелодиите късащи сърце...
Не всяка вечер на приятелите думите
Ще ме спасяват от жестока самота.
Но ако решите в мене да се влюбите
или намразите – ще го приема!
Като целувка...
или удар на кама!
© Ангел Милев All rights reserved.
"Като целувка...
или удар на кама!"
Поздрави, Ангеле! Натъжи ме.