Не знам дали света ще свърши,
когато ти от мен ще си отидеш,
когато стъпките ти някъде заглъхнат
отвъд стрелките на отминалото време.
Когато звуците на ехото притихнат
и устните останат недопити,
и недокоснати жадуват дланите ми свити,
тъй недочакали да те прегърнат.
Когато птиците гнездата си напуснат,
и клоните загубят крехките си листи,
остава ни единствено онази диря,
която е написана със сърцето.
Не знам какво ще може да се случи,
след твойто тръгване оттука,
след погледа, загубен в тъмнината,
и неизречените кратки думи,
но сигурна съм, ще съм друга,
не същата каквато бях до тебе,
и ще съм толкова безкрайно чужда,
като далечна някаква планета.
© Сеси All rights reserved.