Nov 4, 2006, 1:39 AM

Като деня и нощта 

  Poetry
566 0 2

Няма да стане нищо между нас.
Знаеш го твърде добре.
Тогава,защо ме караш да ти обяснявам всичко?
Отначало- ред по ред.
Виждаш че е невъзможно,
различни сме като деня и нощта.
Аз казвам ХУБАВО,ти ЛОШО.
Аз казвам НЕ,ти ДА.
Аз съм твърде романтична.
Ти не вярваш в мечти.
Аз съм малко ревнива.
А ти напротив- си точно такъв тип.
Ето,виждаш ли какви сме?
Аз напред,а ти назад.
Аз мога да се разплача пред теб,
а ти си оставаш горд докрай.
Вече разбра ли защо не се получава?
Какво?Не си ли съгласен с това?
Сега пък ти казваш НЕ, а аз ДА!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хммм, привличат се доколкото има поносимост и щастие в тази връзка.В повечето случаи различията даже отблъскватсладко е
  • Нямаме!Но хората са казали-противоположностите се привличат!!!
Random works
: ??:??