...Има нещо във душата ми -
единствено във моята душа.
Но логиката мъртва е насреща ми
и аз на пътя като другите стоя...
... Без вятър преминаващ вън,
светът е сякаш сън...
Нечут акорд, неспрял в кръвта,
отминал във нощта...
© Младен Мисана All rights reserved.