Oct 14, 2009, 5:05 PM

Като две звезди 

  Poetry » Love
587 0 2

Две очи прекрасни. 

Като две звезди блестящи.

Изгарят човешкото сърце.  

И дават сили за живот.

Със своята любов.

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??