Небето плаче от умора
и разпръсква своите сълзи
на хилядите малки хора,
които ги превръщат в души.
Слънцето червено като мак
ме изгаря и боли ме.
То подскача от облак на облак
и шепне моето име.
Морето,то живее в мен
и винаги боричка се в ума ми.
Като птица в летен ден,
почерняла от жажда за море.
Като мене,тази птица ожадняла,
търсим две своите стихии.
Птицата политна,а аз неразбрана
за нея пиша моите стихове.
© Yoana Yordanova All rights reserved.