На всички събратя и посестрими по перо
Разголваме
чрез всеки стих
душите си,
тъй както телесата –
на нудистки плаж.
А после,
изгорели,
напъхваме се в дрехите.
И между другите неща
опитваме се да прикрием
душите
/девствени?/
с прозирни бански от слова…
До следващия стих.
© Дачо All rights reserved.