Като нежна стихия
премина през мен,
остави твоята диря
да ми напомня за теб.
Вечен огън в мен запали
с твоята дива страст,
многозначителен поглед ме гали
в дните, които са мраз.
Устни алени като кръв
горят моето тяло,
долавям твоя дъх,
щастлива съм отново.
18.03.07
© Пролетното момиче All rights reserved.