Огнен дъжд сипе комета.
Звезден молебен за сбъдване.
Виртуална любов. Само в Нета.
Будни очи до разсъмване.
Огнен пристигам да срещна духа ти,
някъде в небесната бездна.
С топъл вихър ще подпаля съня ти.
Ще се стопя... и изчезна...
© Красимир Дяков All rights reserved.
Поздрави!