The work is not suitable for people under 18 years of age.
Изпий ме до дъно,
накажи ме с език,
покажи ми как в тъмното
светлината е вик
на любовен екстаз...
Разпилей ме в блаженство,
изкъпи ме във страст -
Със умения женски
изтощи ме и пак
ми върни всички сили,
за да мога със тях
в твоите пориви диви
да изчезвам от грях...
Да изчезвам от зной
в твойто тяло горещо
и превърнат в порой,
в невъзможност от нещо
за което поетите
нямат думи дори
ще те имам, а гледките
ще засрамват звезди...
Щом звездите от срам
си затварят очите,
то тогава ще знам,
че се сбъдват мечтите,
че мечтите се сбъдват
там, където са двама
и любовно се свързват
във една холограма...
*****
Пиеш капка по капка
силата ми на мъж,
но превърна ме вятъра
в напоителен дъжд
и сега ще покрия
тялото ти порочно
с топла мъжка стихия,
и започвам те точно
в зоните ти, в които
ти си най, най-гореща,
и в които е скрита
същността ти най-грешна...
*****
Времето е изтрито!
Щастието е във нас
и крещи без насита
от любовен екстаз...
29.01.2017.
© Георги Каменов All rights reserved.