Jun 20, 2008, 11:06 PM

Като през есента 

  Poetry » Love
485 0 2
 

И после вероятно

ще се зачудиш

как така

посред горещо лято

валя...

като през есента...

 

Аз ти се усмихнах

и целунах

първи път.

Узнала, че си книга,

разгърнах...

Душата ти и твойта плът.

 

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??