Apr 4, 2007, 1:58 AM

Като птица в съня ти.... 

  Poetry
1071 0 1
                                       
Нощем след дългия ден,
щом притвориш очи уморен,

мигом при тебе ще идвам,

като птица в съня ти ще влизам.


Всяка нощ в твоя сън ще долитам

с жадно за ласки сърце и, 

просеща от твоята сила,

като птица в съня ти ще влизам.


Нощите ти аз ще обладавам

с видения ще ги изпълвам пак,

напомняща за спомени прекрасни,

като птица в съня ти ще влизам.


Безсънието ще те мъчи, знам,

сковало цялото ти същество, но

не обърквай болката с омраза зла и

като птица в съня ти ще влизам.


Сънища омайни аз ще ти дарявам,

ще те понасям на своите крила,

болката ти надалече ще отнасям

и като птица в съня ти ще влизам.


Аз сега отлитам уморена, и

в дните ти ще съм далеч от теб,

във нощите отново ще долитам, и

като птица в съня ти ще влизам.

© Юлияна Русинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво стихотворение,мн ми хареса
Random works
: ??:??