Jan 29, 2007, 5:45 PM

като теб 

  Poetry
656 0 0

 

Математиката не умея,

химията още по-зле,

географията по-добре,

физиката олеле,

биологията не, не, не,

но любовта към теб о, да!

Аз те обичам, ти мен не,

какво от това!?

Не ти пука, на мен също,

нека приятели бъдем.

Покажи ми: математиката,

химията, географията, физиката,

биологията,

да мога и тях да обичам като те.,

Простичко, но силно!

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??