Като в някаква детска игра
търся стъпки, танцувам в нощта.
Тръгвам с тебе ръка за ръка
и пред нас е света, и пред нас е света.
Във очите ти има тъга,
не попитах защо е така.
Любовта е магия, мечта,
любовта е една, любовта е една.
Мой приятелю, ти си красив!
Нека бъдеш безкрайно щастлив!
Нека в теб любовта да гори
и да носи мечти, и да носи мечти!
Със душата обичай сега!
Със душата твори красота!
Търся стъпки, танцувам в нощта
като в детска игра, като в детска игра.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.