КАТО ЯРКИ СВЕТЛИНИ
Всеки тъжен днес щастлив е,
всеки възрастен - дете,
всеки беден по-красив е
сякаш всичко е добре!
Светлините и звездите
идват тук, за да съобщят
да започваме с игрите -
Коледа е веч на път!
Нека чуем ний звънчета,
нека украсим елха,
нека закачим венчета
тук - на нашата врата!
Ще приветстваме със радост
коледните светли дни -
нашите очи ще греят
като ярки светлини!
© Ралица Костова All rights reserved.