The work is not suitable for people under 18 years of age.
Езиче в теб нека пъхна.
Срамни устни да целуна.
Докато изригнеш от възбуда.
Страстно да крещиш.
Като звяр да ми ръмжиш.
После кротко до мен да заспиш.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.