Горкият Ангел от Катуница се спомина,
а "цар" Киро ще е в затвора за три години и половина.
Такава присъда му даде "нашият" съд.
"Справедливостта" му е кът.
Кога ще се събуди нацията ни спяща
срещу наглостта на властта ни крещяща?!
© Георги All rights reserved.