Секси дрипи, патентовани чалъми,
иновативно мислене на дребно.
Провокации от новите ханъми
влюбени във пачките в зелено.
Патешки муцунки на таблета,
снимчици с реклама на продукт.
Ясно е, владее... мурафета...
Но не сака чичка във банкрут!...
Дупето в класически кючек
се тресе от целулитна страст.
Кифла търси си най-мазния бюрек
и показва профил, и анфас.
Сутиенът още малко ще се пръсне,
търсят тези дини свобода...
Устните облизват дълги пръсти
с пръстенчета (намек за цена...)
А облизва си мустак проскубан
гледайки я, селският чобан,
сам внушил си, че е лудо влюбен -
Но дребна риба е за нейния тиган...
Само ей така, за тренировка,
ще му пусне, а и "гегата" е яка...
Трябва й практична подготовка,
че отлично знае кво я чака...
И отново селфита в кенефа.
Посля, ясно, качва се във Фейса!
Верва тя, че ще я скива шефа,
който ще я вози не във рейса...
И сънува кифлата бижута,
маркови коли и питиета.
Колкото е нужно тя ще духа,
но ще глътне щом яви й се, късмета...
*****
Тъй върви си мармаладено реалът -
Тя издирва своя принц-бюрек,
а чобанът плаче със кавала
и оплаква участа си... на човек...
20.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.