КЛАДЕНЕЦ
Кървав кладенец.
Безверие потънало.
Смърт в очи на живи.
Камбанен тътен в пропастта на воините.
Изкачване...
И после удар от ръката на парализиран.
Кървав кладенец...
Натъпкан със героите на времето...
Изпиван от окаляни езици на безверници,
които гледат мъртвото в очите си,
които виждат оживяващото мъртво.
Пропити и пияни...
Кървав кладенец...
Излял народна песен за безверници...
Излял от себе си...
И съживяващ живото на живите...
Отровил мъртвото на мъртвите...
© Владимир All rights reserved.