Oct 29, 2007, 9:06 AM

Клечка кибрит 

  Poetry
1198 0 4
Клечка кибрит


Запалена клечка кибрит,
последна тя ми остана.
Една клечка само, издигаща
душата на ангел и пареща
подземната дяволска рана.

Нека душата се стопли и
намери покой. Да пламне
сърцето отново, то чува
скритите вопли на това
огнено слово.

Изгоряла клечка кибрит
на любовта отживяла, две
очи нежни ронят сълзи,
в тиха и мъчна раздяла.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??