Nov 7, 2012, 11:09 PM

Клетвено 

  Poetry » Love
548 0 1

Ти си моето раждане.
Ти си моята тиха история,
пренаписана върху времето.
Ти си хармония
на природата със душата ми.
Ти си обятие,
във което зачевам цветя
и порастват децата ми.
Ти си моето утре.
Ти ще крачиш до мен
и когато ме няма,
защото
ти вярваш в безсмъртие,
а аз взех частичка
от твоята вяра.
Ти си духът ми
и част от плътта и съдбата ми,
моя тиха любов
необятна.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ти си хармония
    на природата със душата ми.
    Ти си обятие,
    във което зачевам цветя
    и порастват децата ми.
Random works
: ??:??