May 15, 2008, 3:40 PM

Клошаря, който никой не зачете.. 

  Poetry » Civilian
551 1 2

 Клошарю, тъй противен на всички си ти,
но на мен не си!
Клошарю, не се страхувай от мен сега,
аз ще се опитам да премахна таз' тъга!
Клошарю, аз знам за твойта съдба
и знам за твойта простичка мечта
-късче хляб и сламен дюшек.

Клошарю, аз виждам как ти се
смеят всички деца
и въпреки всичко се радваш
на тези усмихнати лица!

Клошарю, усмихни се, моля те,
отново бъди така добър,
макар и беден,
макар и за всички да изгледждаш вреден,
за мен си полезен!

 

Това е вдъхновено от едно произведение, на което попаднах в този сайт...

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това е страхотно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Няма, какво да подреждаш, написала си го перфектно.Това може да не е стих, но е повече от поезия и казва всичко.
  • Чудесно е, че творец от Откровения те е вдъхновил, но... не е стих!
    Опитай, подреди го, за да се получи това, която желаеш!
    Дерзай и успех!
Random works
: ??:??