Какъв ден беше този?
"Ден на сълзата", така ли?
Животът ти разтовари
мисли и чувства безброй.
Знаеш урока безценен,
но все не си този герой.
Твърдиш, че взимаш поука,
че ясна е вече тази съдба.
Помни, скъпо ще струва
този данък към "Клуб на духа"!
Заплетен във мисли сега си,
но, моля те, осъзнай как този Ад за тебе е Рай.
© Десислава Банова All rights reserved.