Дали не съм шифрован леонардо?
Подхилква ми се с намек мона лиза,
а нищо знам в света, не е случайно,
щом влиза, значи и излиза.
И се досетих тайната каква е -
картината е само половина,
ако разгънем, ето ти разгадката -
къде е скрила мона лиза патката.
Онзи, който разшифрова гениите, го наричат с по-висшата степен - щураче :)
© любимка All rights reserved.