Ключът на риска
скрит под прага на страха.
Заключен разум.
***
Разбива радост
катинара на тъга.
Събужда мига.
***
Лъжа отключва
заключена истина
със спомена-ключ.
***
Чувството рита
кълбото на мисълта
и я разплита...
© Веселка Стойнева All rights reserved.