Сънят ми, няма го,
откакто замина надалеч.
Сълзите, стичат се
откакто каза "напускам те".
Животът промени ми се,
защото теб те няма в него.
Мечтите ми бяха разпръснати на парчета,
откакто ти си отиде.
Щастието е ключът на живота, разбери го.
А ние създадени сме да бъдем заедно.
Не си отивай.
Защото щастието е ключът на живота!
А ключът си Ти!
© Въображение All rights reserved.