Сърце от хартия ти оставих
в онзи прекрасен ден,
под вратата ти нежно го поставих,
за да ти напомня за мен.
Сърцето с целувки аз наситих
и с въздишки го напоих,
то частица е от мене,
с любов голяма го лепих.
Когато усетиш липсата ми,
нежно в ръцете си го постави,
в него ще видиш мен,
усмивката и блясъка в очите ми.
21.05.2007 г.
© Пролетното момиче All rights reserved.