Познаваме се. Някога отдавна,
намерили сме се по небосвода
на нощите си. Егоистично неблагодарни,
объркали сме на сърцата си хода.
И вместо да подминем, без преповтаряне,
в очите си изгубихме си картите
на лутането към безкрая.
Залагахме един на друг хазартно.
И никога не печелят двама.
Един от нас си тръгна развенчан.
Да се обичаме не би било измама,
но всеки от нас по-истински е сам.
07.03.2011г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева All rights reserved.