Кое е по-позорно днес се питам,
да бъдеш магистрална проститутка
или в партиина гмеж заплетен,
народа си да грабиш, като реститутка!
Май първото си е професия почтенна,
че с труд изкарват се парите...
За второто – на отечеството си изменник
и докрая са ти прокълнати дните...
Защото знае се, че великите империи
се въздигали заради доброто роду,
а тук таз паплач лицемерна
ограбва свойте и реве за гроба!
И никак не е нужно да ги стрелят -
кучетата бясни се сами изяждат,
по улиците техните покров им стелят
и за ограбеното – мръсни номера погаждат!
© ШЕМЕТ Тарантупски All rights reserved.