Ти ела със мен, ти със мен ела,
защото двама разделени
чувстват само самота.
Забравих твоето лице,
забравих твоите коси
и онези сини сладки очи.
Не чувствам вече любовта,
която двама ни събра тя
преди три лета.
Но вярвам, че ще дойде ден,
в който ти ще си отново в моя плен.
Ще те пазя като две очи,
ще галя твоите коси,
ще обичам теб самата,
красотата в теб - жената.
© Ники Даскалов All rights reserved.