Когато някой ме обича,
света докосвам нежно с длани.
Запява под прозореца ми птичка,
а музата пристига рано-рано.
Когато някой ме обича,
опора здрава той ще има -
жена вярна и любвеобилна
и вечен, вечен пристан.
Когато някой ме обича,
с очи затворени докосвам Рая.
За любовта залагам всичко -
тя носи, носи ме в безкрая!
© Мариола Томова All rights reserved.