Отиде си, когато щурците
тъкмо в полята запяха,
молитвите, когато отците
напевно с трепет четяха,
по Дяволите ведно светците,
щом светостта запиляха
и точно аз, когато се скитах,
а в теб надежди изгряха!
© Камелия Виденова All rights reserved.
Поздравление,Ками!