Когато сутрин се събуждам с усмивка на уста
и слънцето пробужда пак в мене пролетта...
Когато тихичко приседнеш до душата ми сега
и лъчи изпълват въздуха с нега...
Когато докоснеш струната с ръка
и музиката разсейва всяка тъга...
Когато тихо и упорито си проправяш път към сърцето ми
и браниш с усмивка всяко отвоювано кътче...
Когато нежно обсебиш всяка частица от мен,
тогава!
Тогава ще заспиш във мен,
защото там е твоят дом -
домът на любовта ни!
© Десислава Иванова All rights reserved.
Благодаря ти Велин,ти си с голяма душа,бъди щаслив!