Когато те боли от тишината
и всичко в теб крещи...
Когато се боиш от тъмнината
и свещите как стапят се следиш...
Когато поглед рееш без посока,
а много ги усещаш зад гърба...
Когато плачеш без сълзи
и слушаш как навън вали...
Когато си забравил кой си,
а името си често пишеш...
Когато си останал без мечти,
а да живееш искаш още...
Тогава просто си кажи:
"Аз продължавам,
огън в мен гори".
А ти?...
© Мариана Вълкова All rights reserved.