Когато събереш смелостта си ,
когато погледнеш навътре
в онова нещо, което наричаш душа ,
когато прокараш ръка...
по раните на сърцето си
и ръбовете загладиш...
когато очите в други очи
се оглеждат...
и потича сноп светлина...
и душата ти...
в друга душа се намери
и по раните на сърцето ти
друг прокара ръка....
и нежно... и смело...
тогава разбираш,
че има любов
и знаеш,
че няма преди ,
няма и след...
и всичко е в тази
единствена,
ценна,
чакана...
минута
любов...
Жени Иванова
© Jasmin All rights reserved.