Когато думите не стигат
и са празни...
Когато капят топлите сълзи...
Когато мислите бушуват,
а ги няма...
Когато тишината почне да боли...
Когато музиката те убива
и те наранява,
безсилен красотата й да понесеш...
Когато тъмнината те обгърне във забрава
и чуваш стоновете на туптящото сърце...
...
Тогава ще сме двама...
© Лилия All rights reserved.
много хубаво...с обич, Лилия.