Когато бурята притихне, не вали.
Кoгато слънцето изгрее, не ранява.
Когато огънят угасне, не изгаря.
Когато мислите изстинат, не боли.
Когато търся нещо твое - не намирам.
Когато губя нещо свое, не тъжа.
Когато бълвам в тебе огън, не горя.
Когато тръгвам с бяг към теб - умирам.
Когато гледам те - със глас се смея.
Когато тръгвам си, не се обръщам.
Когато ме раняваш, аз преглъщам.
Когато теб те няма, не живея.