Най-сигурното е,
че нищо не е сигурно.
Най-истинското
е под прага на лъжата.
Най-исканото е
в пропуснатите мигове -
под сянката на страха
и вината.
Най-чаканото
идва неочаквано.
Най-сладкото
в първия миг горчи.
Най-невъзможното
възможно е когато
се слеят
две изгубени мечти...
© Веселка Стойнева All rights reserved.