Jul 18, 2009, 12:20 AM

Когато думите са голи щрихи... 

  Poetry
522 0 4

                                                                                                            За Гиги :)

Когато думите са голи щрихи,
за да рисуват с песен чувствата в душата,
а феите на вятъра са ми ненужни дрипи,
за да разлея любовта си -
прелестна, облечена ефирно във позлата...

Когато приказките от съня са сухи клечки
в сравнение с реалната правдивост
и гледайки - по пътя си не виждам пречки,
а хората ме галят с искрена учтивост...

Когато стъпвам по земя, обсипана с цветя,
а росната трева ме гали с пръсти топли
и знам кой стих и как да посветя,
така че с поглед да усетиш моите любовни вопли...

ТОГАВА зная, че обичам -
истински, непреодолимо...
ТОГАВА по небето тичам
и тъжното в сърцето ми

едвам е доловимо!

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??