Sep 27, 2011, 10:56 PM

Когато дъждовете си отидат... 

  Poetry » Other
598 0 10

Когато дъждовете си отидат...

 

Потегля лятото и с тихи дъждове

небето есенно проплака,

засвириха прощални ветрове,

листата тихомълком пожълтяха...

 

Тъга поглъща лудото море

и пясъците жалещо изстиват,

пустеят бавно дивни брегове - 

от есенния дъх попили...


Със слънцето се борят облачни ръце - 

във шепите си го прикриват,

със гордост пак ще запече,

когато дъждовете си отидат...

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??