Когато дойде момента,
ти ще усетиш!
Когато започне да се обръща,
ти не плачи!
Когато тръгне да те напуска
пусни неговата ръка и ти.
Може би не си ти най-верният път...
Може би не те зарязва просто за..."пореден път".
Бъди приятел и го остави!
Когато си тръгва,
не значи, че не те обича!
Когато заминава,
не значи, че част от него не остава с теб.
Когато те заплюе не значи,
че вътрешно не се разкъсва!
НЕДЕЙ!
Не плачи!
Смисълът във всичко ти търси!
Не забравяй за късмета си непокътнат и непропилян,
който взима нещо, за да ти покаже,
че вече си голям.
МОЖЕ БИ...
Може би не го отнема...
Да.
Може би си тръгва по своя воля
и иска да играе вече само
по собствените си правила....
МОЖЕ БИ...
Да.
Но бъди приятел и се усмихни -
за неговото щастие си помисли!
© Жеже All rights reserved.
Но бъди приятел и се усмихни -
за неговото щастие си помисли!
Просто няма какво да кажа, наистина прекрасно 6 и от ен