Когато любовта е цвете
Когато любовта е цвете
в полето на щастливи дни,
задъхан, пулсът на сърцето
във нежен порив ще гори.
На чувствата пусни юздите
и нека любовта ти полети
високо горе сред звездите
на съкровените мечти.
И в полета на волна птица
над планини, поля, море
да греят твоите зеници
с невинен поглед на дете.
© Аластор All rights reserved.