Думите са звуци
или букви подредени.
А какво са
мислите в очите…
Те не могат да се чуят,
но се виждат,
за разлика
от парещото
вътре,
дето само ти си го усещаш.
То пък,
ражда музика
или картина,
когато думите за него
не достигат.
© Ласка Александрова All rights reserved.
ражда музика
или картина
...или стих... прекрасен като този