Когато не мога да спя,
в небето танцуват звездите.
Когато не мога да спя,
в сърцето се раждат мечтите.
Когато е светла нощта,
изпраща ми поздрав от тебе.
Навънка вали тишина,
усещам я в спрялото време.
Когато далече си ти,
сънят не затваря очите.
Когато душата боли,
аз пътища търся във дните.
Далече е още денят
и мислите бродят в главата.
Те сякаш живота градят,
докоснали в мен сетивата.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.