... когато нещо си отива,
когато нещо
смълчано бяга
и се отдалечава,
когато не можеш
и навярно не искаш
да го спреш...
когато искаш
новия път
да поемеш,
когато вярваш
в новите неща,
когато си сигурен
в новите истини...
не ме гледай
с тези тъжни очи...
аз продължавам,
и ти продължи.
© Мария All rights reserved.