„... Бодро (и предсмъртно) отзвучава:
ехото на ойларипащи старчоци,
еротичен кикот на шавливи баби..."
„Я по-тихо!"
на Константин Павлов
Когато остарея...
(ако доживея).
Ще си живея...
(както си поискам).
Ако ми стиска...
(дори ще се кискам).
Еротично...
- Или еретично?!
.........................................................
А смехът ми,
еротично-еретичен
ще е Отговора ми,
(нетипично),
на втренчения поглед,
отправен ми
... от Смъртта.
© Бина Влади All rights reserved.