Когато полудея за любов,
не ме интересува нищо земно...
С предпазител свален, без послеслов,
куршумите изстрелвам си екстремно...
В очите ми чернеят се дула,
със таен код приканващи за близост...
Присъдата подписва я страстта,
без право на обжалване и милост...
Когато полудея за любов,
убивам хладнокръвно всеки спомен
на жертвата - в предишния живот...
Изтривам паметта с ъпгрейд до корен...
Ох... Пак се почва... Май, че ме тресе...
Върви си бързо, че изпадам в криза...
Бум! Бум! Бум! Бум! Бум! Бум! - какво меле...
Нима си бил със мойта епикриза?!
© Гергана Иванова All rights reserved.
"Ангар, чуй - Рия пак е полудяла!"
Но после си казАх: какво от туй -
тя след стрелбата пак ще си е цяла!
Та кой би искал Рия да убие -
щом би желал на кол да я набие!
Ей, красавице, ти пък сега да не се разсърдиш! Ако се разсърдваш, веднага си изтривам коментара!