на поета Тенко Тенев
И все си мисля,че ние с тебе
живеем, за да се намерим
под тракийско светло поднебие
и да опазим общото доверие.
Няма да те заблуждавам:
защото всичко тогава е без смисъл.
Онова което в теб и мен остава,
отдавна в стих съм го написал!
© Стойчо Станев All rights reserved.